Land2Map: de ultieme oplossing voor landmeetkunde in AutoCAD (2024)

Stel je voor: je bent in het veld aan het meten en je hoeft nooit meer terug naar kantoor om tekeningen voor te bereiden. Klinkt als een droom, toch? Maar met Land2Map is dit werkelijkheid. Deze innovatieve software verandert de manier waarop je meet- en uitzetwerkzaamheden uitvoert, en bespaart je tot wel 90% van je tijd. Laten we eens kijken wat Land2Map precies voor je kan betekenen.

Land2Map: de ultieme oplossing voor landmeetkunde in AutoCAD (1)

Wat is Land2Map?

Land2Map is dé totale meetoplossing waarmee je direct in AutoCAD kunt meten en tekenen. Of je nu met een Total Station of GPS werkt, Land2Map maakt het mogelijk om realtime je metingen uit te voeren en direct in je AutoCAD-tekening te verwerken. Dit betekent dat je zowel inmeet- als uitzetwerkzaamheden ter plekke kunt doen zonder dat je eerst tekeningen hoeft voor te bereiden. Het resultaat? Een veel efficiëntere werkwijze en aanzienlijk minder nabewerking.

Land2Map bekijken ►

Realtime meten en tekenen in AutoCAD

Een van de grootste voordelen van Land2Map is dat je realtime in AutoCAD kunt meten en tekenen. Je kunt een tekening openen en direct punten in het veld uitzetten. Dit scheelt enorm veel tijd en zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent met je metingen. Ook het inmeten van objecten gebeurt rechtstreeks in AutoCAD, waardoor je revisietekening meteen wordt opgebouwd terwijl je meet.

Meten met Land2Map: bespaar tijd en verminder fouten

Land2Map helpt je niet alleen om tijd te besparen, maar ook om fouten te verminderen. Aan je metingen kun je structuurlagen koppelen, zodat ingemeten lijnen direct in de juiste laag worden getekend. Al je symbolen worden ook realtime gekoppeld aan de metingen en verschijnen in de juiste laag. Dit betekent dat je geen tijd meer kwijt bent aan nabewerking en je direct de resultaten van je meting ziet.

Alle tools en gegevens binnen handbereik

Met Land2Map heb je alle landmeetkundige tools die je nodig hebt binnen handbereik. De software beschikt over een DTM-module voor het berekenen van volumes, diverse tools voor maatvoering en oppervlaktes berekenen, en een directe link met Google Maps. Bovendien kun je al je tekeningen en gegevens altijd bij de hand hebben in de cloud of je mailbox. Zo hoef je nooit meer terug naar kantoor om extra punten voor te bereiden of een andere tekening op te halen.

GPS als muis in AutoCAD

Een van de unieke features van Land2Map is dat je je GPS-ontvanger kunt gebruiken als muis in AutoCAD. Hiermee kun je punten uitzetten en direct in je tekening verwerken. Of je nu een Total Station van merk X hebt en een GPS-ontvanger van merk Y, Land2Map zorgt ervoor dat alles naadloos samenwerkt. Je kunt zelfs geïntegreerd meten met zowel Total Station als GPS, en gedetailleerde rapporten genereren zoals uitzetrapporten, afwijkingsrapporten en deformatierapporten.

Plug & Play software-oplossing

Land2Map is een plug & play software-oplossing die eenvoudig te gebruiken is. Je werkt direct in AutoCAD, waarbij je alle landmeetkundige elementen realtime op je tablet ziet verschijnen. De software draait op een robuuste en waterbestendige Panasonic FZ-G2 Toughbook, wat betekent dat je in alle weersomstandigheden kunt blijven werken.

Wat zeggen gebruikers over Land2Map?

Gebruikers van Land2Map zijn enthousiast over de tijdsbesparing en de gebruiksvriendelijke interface. Jan Boerman van Nonak Ommen zegt: "Ik hoef geen tekening meer voor te bereiden, dat scheelt me enorm veel tijd." En Bert van Kilsdonk van Kanters Veghel voegt toe: "De tablet is tevens mijn computer in combinatie met het dockingstation, ik hoef dus niets meer over te zetten op mijn pc."

Land2Map-accessoires

Om het werken met Land2Map nog comfortabeler en eenvoudiger te maken, zijn er diverse handige accessoires beschikbaar. Denk aan een 2-strap harnas voor eenvoudig uitzetten en een hand vrij voor GPS, een dockingstation om je tablet direct als computer te gebruiken, en een GPS-mount om je tablet eenvoudig aan de GPS te bevestigen.

Nooit meer voorbereiden, altijd klaar

Met Land2Map heb je de complete tekening altijd bij je. Je hoeft nooit meer een gedeelte van de tekening te exporteren en importeren in je veldboek, en je bent niet meer afhankelijk van een werkvoorbereider. Je kunt de complete tekening openen en bewerken in AutoCAD, zonder tijd te verliezen aan voorbereidingen.

Kortom, Land2Map biedt de totale meetoplossing die je nodig hebt om je werk efficiënter en nauwkeuriger te maken. Bespaar tijd, verminder fouten en werk direct in AutoCAD met deze innovatieve software. Probeer het zelf en ervaar het gemak van Land2Map!

Land2Map bekijken ►

Land2Map: de ultieme oplossing voor landmeetkunde in AutoCAD (2024)
Top Articles
At Level 1 Pretest Answers
Find DNS Host Records | Subdomain Finder | HackerTarget.com
Mickey Moniak Walk Up Song
Devin Mansen Obituary
Canya 7 Drawer Dresser
The Largest Banks - ​​How to Transfer Money With Only Card Number and CVV (2024)
Jazmen Jafar Linkedin
Unlocking the Enigmatic Tonicamille: A Journey from Small Town to Social Media Stardom
The Powers Below Drop Rate
Barstool Sports Gif
Fcs Teamehub
Joe Gorga Zodiac Sign
Chastity Brainwash
Unit 1 Lesson 5 Practice Problems Answer Key
Signs Of a Troubled TIPM
今月のSpotify Japanese Hip Hopベスト作品 -2024/08-|K.EG
Theycallmemissblue
Mary Kay Lipstick Conversion Chart PDF Form - FormsPal
What Happened To Anna Citron Lansky
Ostateillustrated Com Message Boards
Char-Em Isd
CANNABIS ONLINE DISPENSARY Promo Code — $100 Off 2024
Reptile Expo Fayetteville Nc
Craigslist Houses For Rent In Milan Tennessee
Surplus property Definition: 397 Samples | Law Insider
Sherburne Refuge Bulldogs
Craigslist Apartments In Philly
Synergy Grand Rapids Public Schools
Tire Plus Hunters Creek
Idle Skilling Ascension
Evil Dead Rise Showtimes Near Sierra Vista Cinemas 16
Medline Industries, LP hiring Warehouse Operator - Salt Lake City in Salt Lake City, UT | LinkedIn
Bursar.okstate.edu
South Florida residents must earn more than $100,000 to avoid being 'rent burdened'
Kaiserhrconnect
Rock Salt Font Free by Sideshow » Font Squirrel
Fridley Tsa Precheck
Chattanooga Booking Report
All Things Algebra Unit 3 Homework 2 Answer Key
Keeper Of The Lost Cities Series - Shannon Messenger
Restored Republic May 14 2023
Wrigley Rooftops Promo Code
303-615-0055
Man Stuff Idaho
Nid Lcms
Clausen's Car Wash
Mudfin Village Wow
Guy Ritchie's The Covenant Showtimes Near Grand Theatres - Bismarck
Rovert Wrestling
60 Second Burger Run Unblocked
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated:

Views: 6297

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.